Per 1 Mei ons:

TAKE AWAY MENU

Onze

MENUKAART

ANTIPASTI FREDDI - Koude voorgerechten

  • Antipasto familiare

    Combinatie van verschillende Italiaanse koude en warme voorgerechten (minimaal 2 pers.)

    • 15,00
  • Tagliere to share

    Combinatie van verschillende Italiaanse vleeswaren, mozzarella en vitello tonnato

    • 15,00
  • Insalata caprese

    Salade van tomaat, verse buffelmozzarella en basilicum

    • 10,00
  • Carpaccio classico

    Dun gesneden ossenhaas met rucola en parmezaansekaas

    • 11,00
  • Carpaccio di pesce spada

    Dun gesneden zwaardvis met olie, citroen, kappertjes en peterselie

    • 11,00
  • Bresaola punta d’anca

    Dun gesneden droog gerijpt rundvlees. met rucola en parmazaanse kaas

    • 12,00
  • Vitello tonnato

    Kalfvlees gevuld met tonijnsaus

    • 11,00

ANTIPASTI CALDI - Warme voorgerechten

  • Mare e monti

    Combinatie van paddestoelen en garnalen

    • 12,00
  • Invotini di melanzane

    Gebakken aubergine gerold in parma ham en ricotta kaas, met tomaten roomkaas

    • 11,00
  • Calamari e seppie in cassuala

    Inktvis in een lichte tomatensaus met basilicum

    • 11,00
  • Gamberoni con guanciale al forno

    Garnalen met spek uit de oven

    • 14,00
  • Antipasto Vegetariano

    Combinatie van verschillende groenten en paddestoelen

    • 12,50

ZUPPE - Soepen

  • Zuppa del giorno

    Soep van de dag

    • 6,50

PASTA

  • Tagliolini mare e monti

    Verse pasta met shi-take en gamba’s in lichte cream saus

    • 15,00
  • Ravioli al ragú di carne

    Huisgemaakte pasta in vleessaus

    • 15,00
  • Ravioli al gorgonzola e rucola

    Huisgemaakte pasta met rucola en gorgonzola

    • 15,00
  • Gnocchi alla sorrentino

    Verse pasta met vleessaus gegratineerd met mozzerella

    • 15,00
  • Pappardelle gamberi e funghi

    Pasta met garnalen, oesterzwam en spek

    • 16,00
  • Spaghetti alla vongole

    Spaghetti met Venussschelpjes

    • 16,00
  • Spaghetti ai frutti di mare

    Spaghetti met verse zeevruchten

    • 16,50
  • Inoltre usiamo pasta fresca biologica

    Wij gebruiken verse biologische pasta

CARNE - Vleesgerechten

  • Scaloppina alla sorrentino

    Kalfsvlees met parmaham en mozzerella

    • 19,95
  • Filetto al pepe

    Ossehaas in een pepersaus

    • 23,95
  • Filetto rucola e gorgonzola

    Ossenhaas met gorgonzola en verse rucola

    • 23,95
  • Straccetti di filetto a’ funghi

    Gesneden ossenhaas met paddestoelen

    • 23,95
  • Tagliata di manzo rucola e parmigiano e glassa balsamica

    Rib eye met rucola, parmazaansekaas en balsamico

    • 23,95
  • Costolette d’agnello scottadito

    Lamscarré met rozemarijn

    • 23,95

PESCE - Visgerechten

  • Branzino all’ acquapazza

    Zeebaars in een lichte tomatensaus met verse basilicum

    • 20,95
  • Scampi alla Marco

    Grote gepelde garnalen met knoflook in een licht pikante tomatensaus

    • 23,50

DESSERTS - Nagerechten

  • TIRAMISU

    Huisgemaakte “savoirdi” cake

    • 6,75
  • PANNA COTTA

    Slagroompartait met caramelsaus

    • 6,75
  • TORTA AL LIMONE

    Citroentaart

    • 6,75
  • SGROPPINO

    Citroenijs met Prosecco en Limoncello

    • 6,75
  • TARTUFO

    Chocoladeijs met Amaretto

    • 6,75
  • GELATO CON AMARENE

    Italiaans ijs met Amarene kersen

    • 6,75
  • FORMAGGI MISTI

    Combinatie van Italiaanse kaassoorten

    • 9,95