Per 15 oktober ons:
TAKE AWAY MENU

Onze
MENUKAART
ANTIPASTI FREDDI - Koude voorgerechten
Antipasto familiare
Combinatie van verschillende Italiaanse koude en warme voorgerechten (minimaal 2 pers.)
- 15,00
Tagliere to share
Combinatie van verschillende Italiaanse vleeswaren, mozzarella en vitello tonnato
- 18,00
Insalata caprese
Salade van tomaat, verse buffelmozzarella en basilicum
- 11,00
Carpaccio classico
Dun gesneden ossenhaas met rucola en parmezaansekaas
- 11,00
Carpaccio di pesce spada
Dun gesneden zwaardvis met olie, citroen, kappertjes en peterselie
- 11,00
Bresaola punta d’anca
Dun gesneden droog gerijpt rundvlees. met rucola en parmazaanse kaas
- 12,00
Vitello tonnato
Kalfvlees gevuld met tonijnsaus
- 12,00
ANTIPASTI CALDI - Warme voorgerechten
Mare e monti
Combinatie van paddestoelen en garnalen
- 13,00
Invotini di melanzane
Gebakken aubergine gerold in parma ham en ricotta kaas, met tomaten roomkaas
- 12,00
Calamari e seppie in cassuala
Inktvis in een lichte tomatensaus met basilicum
- 11,00
Gamberoni con guanciale al forno
Garnalen met spek uit de oven
- 14,00
Antipasto Vegetariano
Combinatie van verschillende groenten en paddestoelen
- 12,50
ZUPPE - Soepen

PASTA
Tagliolini mare e monti
Verse pasta met shi-take en gamba’s in lichte cream saus
- 15,00
Ravioli al ragú di carne
Huisgemaakte pasta in vleessaus
- 15,00
Ravioli al gorgonzola e rucola
Huisgemaakte pasta met rucola en gorgonzola
- 15,00
Gnocchi alla sorrentino
Verse pasta met vleessaus gegratineerd met mozzerella
- 15,00
Pappardelle gamberi e funghi
Pasta met garnalen, oesterzwam en spek
- 16,00
Spaghetti alla vongole
Spaghetti met Venussschelpjes
- 16,00
Spaghetti ai frutti di mare
Spaghetti met verse zeevruchten
- 16,50
Inoltre usiamo pasta fresca biologica
Wij gebruiken verse biologische pasta
CARNE - Vleesgerechten
Scaloppina alla sorrentino
Kalfsvlees met parmaham en mozzerella
- 20,95
Filetto al pepe
Ossehaas in een pepersaus
- 24,95
Filetto rucola e gorgonzola
Ossenhaas met gorgonzola en verse rucola
- 24,95
Straccetti di filetto a’ funghi
Gesneden ossenhaas met paddestoelen
- 24,95
Tagliata di manzo rucola e parmigiano e glassa balsamica
Rib eye met rucola, parmazaansekaas en balsamico
- 24,95
Costolette d’agnello scottadito
Lamscarré met rozemarijn
- 24,95
PESCE - Visgerechten
Pesce del giorno
Vis van de dag
- Dagprijs
Scampi alla Marco
Grote gepelde garnalen met knoflook in een licht pikante tomatensaus
- 23,50

DESSERTS - Nagerechten
TIRAMISU
Huisgemaakte “savoirdi” cake
- 6,75
PANNA COTTA
Slagroompartait met caramelsaus
- 6,75
TORTA AL LIMONE
Citroentaart
- 6,75
SGROPPINO
Citroenijs met Prosecco en Limoncello
- 6,75
TARTUFO
Chocoladeijs met Amaretto
- 6,75
GELATO CON AMARENE
Italiaans ijs met Amarene kersen
- 6,75
FORMAGGI MISTI
Combinatie van Italiaanse kaassoorten
- 9,95